Evenementen fotografie

Evenementen komen in alle soorten en maten. Van grootschalige festivals tot kleine (bedrijfs)borrels of events en alles wat er tussen ligt. Ze vinden overdag plaats of juist in de kleine uurtjes waar licht schaars is.
Het vastleggen van de sfeer van het moment in stilstaand beeld is een uitdaging. het betreft unieke moment opnames die niet terug keren of in scene gezet kunnen worden. Wat deze allemaal gemeen hebben is dat ze op een en dezelfde manier op de gevoelige plaat komen: sfeer. Wat we vastleggen is de sfeer van het moment. De mensen, de kleuren, gebeurtenissen en dingen die uniek zijn voor die dag of dat moment.


- Aan de beelden die u gebruikt om uw evenementen onder de aandacht te brengen, om herinneringen van evenementen te delen of om nieuwe klanten aan te trekken, ontbreekt het telkens aan de juiste sfeer.
- Het moment komt niet tot z'n recht. De mensen voor wie de beelden bedoeld zijn identificeren zich er niet mee en zien zichzelf niet daar. Terwijl dat nou juist is waarvoor u het beeld gebruikt!
- De foto's die zijn genomen in situaties waar licht schaars is zijn niets zeggend, sfeerloos en geven absoluut niet het gevoel weer wat u zoekt.


Precies dit is onze specialisatie. Unieke beelden vastleggen van unieke momenten waarbij een specifieke sfeer wordt uitgedragen. herinneringen waar anderen zich mee kunnen identificeren of waar ze zichzelf graag zien. Werken met weinig licht en de uitdaging die dat opwerpt is een van de dingen waar ons hart sneller van gaat kloppen. We zien juist mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Hier slagen we er telkens in om de unieke sfeer van een evenement, groot of klein, onderscheidend vast te leggen.Neem contact met ons op en maak een afspraak.
dan werken we samen naar een oplossing op maat.

Contact
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn