Over Ons

Wij zijn Chee en Marjolein.

Toen Chee nog uit passie fotografeerde, terwijl hij nog als elektricien in loondienst was, leerde wij elkaar kennen.
Ondertussen werd Marjolein, opgeleid tot meubelmaker (interieurbouw en bouw restauratie) maar ook zelfstandig ondernemer. Eenmaal afgestudeerd lijkt dat ondernemerschap toch erg risicovol en veel werk. Loondienst is beter, zeker met het oog op een gezin.
De kunstacademie is de volgende stap want als interieurarchitect en urban designer kun je immers veel beter werken terwijl je een gezin hebt. Tenminste, zo dacht ze.

Van uit de hand gelopen hobby naar ondernemerschap
Het gekozen pad valt erg tegen en de behoefte om gewoon geld te verdienen, en een gezin op 1 te hebben, leidt tot de beslissing om het roer wederom om te gooien. Met een opleiding tot tandartsassistent zit Marjolein snel onder de pannen bij een baan met groeimogelijkheden, parttime opties en haar competenties komen ruim aan bod.
Tegelijkertijd willen we gaan samenwonen en bij dat proces raakt Chee zijn baan kwijt. Naast zijn werk heeft hij zich inmiddels als gepassioneerd, autodidact, fotograaf bewezen.
De ondernemer in Marjolein kan dit niet voorbij laten gaan en overtuigt hem ervan mee te gaan naar de kamer van koophandel om zich in te schrijven. Februari 2013, TK Photography, de voorloper van Image Solutions, is een feit!
Ambitie alleen is niet genoeg
Marjolein neemt een belangrijk deel van de onderneming op zich. We doen dit samen en combineren onze talenten en sterke kanten. Chee is de fotograaf, kunstenaar en visionair, Marjolein is de motiverende en zakelijke kant.
Veel tijd om werkelijk inhoudelijk veel met het bedrijf te doen heeft ze echter niet: er komt een dochter!
De fotografie spreekt nog steeds voor zich dus zo is er altijd wel werk, maar een goede website of PR is er niet. De komst van een zoon maakt dat Marjolein minder met de onderneming bezig is naast haar baan.
De meeste opdrachten kwamen altijd uit de hoek van evenementen en horeca. Het is een kleine wereld en met zijn passie voor het werk, gedrevenheid en doorzettingsvermogen valt hij op.
Door een jaar corona hebben we nu de inspiratie om tot iets nieuws te komen.
Opgeven zit ons niet in het bloed
Wij geven nooit op, er is altijd een oplossing voor een probleem.
We zijn kritisch, perfectionistisch maar ook enorm gedreven en gepassioneerd over wat we doen.
Deze drive heeft ervoor gezorgd dat we hebben besloten het roer wederom om te gooien.
TKPhotography had veel te bieden, leverde hoge kwaliteit. Was telkens vernieuwend en onderscheidend geweest.
Dit nemen we allemaal mee naar het nu, maar we gaan dat aanvullen met een sterk ondernemerschap.

 


 


"Passion, discipline, a dash of humor...

 

Add some curiosity and honesty, now you have the perfect recipe so no challenge is too great!"

 

 
 En zo is Image Solutions geboren
Marjolein besluit alle energie te steken in de onderneming, naast haar werk.  Chee kan zich volledig focussen op beeldvorming terwijl zij alle andere taken op zich neemt. Hij krijgt ruimte in zijn hoofd om de creativiteit vrij te laten vloeien en zij zorgt ervoor dat andere ondernemers dat zien.
Op zoveel plekken zien we ondernemers met een goed product, passie voor hun vak en tegelijk een enorme behoefte om dat goed uit te kunnen dragen. Beeldvorming is daarbij een alles bepalende factor.


Voor elk probleem is immers een oplossing
Via websites, social media en traditionele media zet je namelijk je zaak op de kaart. Als de beeldvorming sprekend is en goed laat zien wie je bent en waar je voor staat, zal het je klant meer aanspreken en deze naar je toe halen.
Wij hebben daarbij een bepaalde visie die onderscheidend is. We zijn nooit bang om heel anders te werken dan een ander, een opdracht anders in te vullen dan wordt verwacht met verrassende resultaten.

Image Solutions als oplossing voor onze toekomst
We werken aan onze passie om hun toekomst vorm te kunnen geven. En wie weet gaat deze 'over ons' pagina straks niet meer alleen over ons, Chee en Marjolein, maar ook over onze kinderen. Alle foto's op deze pagina zijn namelijk door hun gemaakt.
"We streven naar het perfecte beeld.

Perfectie zit echter niet in de middelen, maar in de maker en de visie."

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn